Reisschema
 Dag 1: Heenreis
 Dag 2: Shopping!
 Dag 3: Animal Kingdom
 Dag 4: Blizzard Beach
 Dag 5: Universal Studios
 Dag 6: Geen plannen
 Dag 7: MGM Studios
 Dag 8: Universal Studios
 Dag 9: Busch Gardens
 Dag 10: Geen plannen
 Dag 11: Magic Kingdom
 Dag 12: Sea World
 Dag 13: Key West
 Dag 14: Key West
 Dag 15: Magic Kingdom
 Dag 16: Epcot
 Dag 17: Cypress Gardens
 Dag 18: Islands of Adventure
 Dag 19: Cypress Gardens
 Dag 20: Terugreis
 
Dag 15: Wasdag & Disney's Magic Kingdom

Officieel stond Typhoon Lagoon voor vandaag op de planning maar na Key West zijn we allemaal nogal moe en komen dus niet erg vroeg uit bed. Daarbij moet er nodig weer een en ander gewassen worden en zo gaat de dag al aardig snel voorbij. Omdat we de vorige keer de eindshow van Magic Kingdom niet hebben afgewacht gaan we dat vandaag bekijken. Als we het park binnenkomen is net de Cinderellabration princessenshow begonnen.
De slotshow 'Wishes' begint vandaag pas om 10 uur dus we hebben nog wat uurtjes te besteden. Het is weer vrij rustig in het park en we willen Peter Pan's Flight nog eens doen. Het blijkt dat ook hier Peter Pan een van de meest favoriete attracties is want we moeten toch nog zo'n drie kwartier wachten. Het blijft een geweldig uitgebeeld Disney verhaal.
Bij het vorige bezoek zijn alleen Stephanie en ik in Space Mountain geweest. Omdat het een heel andere attractie bleek dan de Space Mountain die we kennen in Parijs zijn we het met z'n vieren nog maar eens over gaan doen. Wel even een FastPass halen, dan kunnen we ondertussen nog wat andere rides in Tomorrowland uitproberen. En foto's maken want het begint te schemeren en dat levert mooie plaatjes op.
Ook Buzz Lightyear gaat op herhaling. Het raken van de schildjes gaat deze keer al een stuk beter al halen we niet echt een topscore. Hellen maakt alleen foto's onderweg :o)
Waar we nog niet in waren geweest is Carousel of Progress. Een draaitheater waar we een gezin zien in verschillende decennia. We beginnen rond 1900 waar men nog geen electriciteit heeft thuis en vliegtuigen nog niet bestaan. De volgende scenes spelen in de 20'er en de 40'er jaren en kunnen we de vooruitgang volgen. Er wordt steeds verteld wat is nieuw is en waar aan wordt gewerkt. Dan ineens zijn we in het heden, een beetje een erg grote sprong.
Dan wordt het tijd om van de FastPasses gebruik te maken en een ritje Space Mountain te gaan doen. Leuke achtbaan hoor met verrassende drops, scherpe bochten een paar grappige effecten.

Er is nog tijd over en dus kunnen we ook nog de Tomorrowland Transit Authority doen. Dit is een soort monorail die langs een aantal attracties voert en daarbij wordt wat uitleg gegeven. Best leuk eigenlijk.
De bezoekers zijn zich intussen allemaal rond het kasteel aan het verzamelen om goed zicht op het vuurwerk te hebben. Het is nu nog minder druk dan toen we binnenkwamen en daarom hebben we ook geen enkele moeite om een plaatsje op het plein voor het kasteel te vinden.

Wishes is schitterend. De muziek, de belichting van het kasteel en natuurlijk het vuurwerk in alle varianten. Erg erg mooi. De mooiste vuurwerkshow die ik gezien heb durf ik wel te zeggen.

Omdat iedereen of met de monorail of met de ferryboot naar de parkeerplaats moet worden gebracht duurt het wel even voordat we weer bij de auto staan. Morgen zijn we hier weer, voor Epcot.