Reisschema
 Dag 1: Heenreis
 Dag 2: Shopping!
 Dag 3: Animal Kingdom
 Dag 4: Blizzard Beach
 Dag 5: Universal Studios
 Dag 6: Geen plannen
 Dag 7: MGM Studios
 Dag 8: Universal Studios
 Dag 9: Busch Gardens
 Dag 10: Geen plannen
 Dag 11: Magic Kingdom
 Dag 12: Sea World
 Dag 13: Key West
 Dag 14: Key West
 Dag 15: Magic Kingdom
 Dag 16: Epcot
 Dag 17: Cypress Gardens
 Dag 18: Islands of Adventure
 Dag 19: Cypress Gardens
 Dag 20: Terugreis
 
Dag 2: Shopping!
Slapen is nog een beetje onwennig de eerste nacht maar we hebben voor dag 2 niet iets bijzonders gepland dus we kunnen rustig uitslapen. Het ontbijt nemen we bij het buffet in het hotel zelf. De keuze is ongelovelijk groot en het ziet er allemaal erg lekker uit. Voor het onbeperkte buffet betalen we als hotelgasten $5.95, alleen de drankjes komen er nog bij.
Na het ontbijt is het tijd de huurauto eens goed te bekijken. Het is een beetje gepuzzel maar dan hebben we het dak er af gekregen. En met alle raampjes naar beneden is dat best een aparte ervaring. We gaan shoppen vandaag en vinden al snel een outlet met leuke t-shirts, zonnebrillen en petjes.
Het echte werk begint pas bij de eerste mall die we aandoen: Festival Bay. De winkels zien er stuk voor stuk schitterend uit, van buiten en van binnen. Zo komen we o.a. bij Sheplers, naar eigen zeggen de grootste Western store in the World, en ik geloof ze onmiddelijk. Stephanie kijkt naar een paar laarzen, maar de keus is zo enorm dat ze er uiteindelijk niet uit komt.
Helemaal geweldig is Ron Jon Surfshop. Een waanzinnige verzameling surfboards en skateboards en alles wat daarmee te maken heeft, waaronder felgekleurde t-shirts die niemand in Nederland zou durven en waarvan ik er dus eentje moest kopen. Ik kan niet surfen maar ik zou daar zo een surfboard kopen.

Ook Outdoor World is een prachtige uitstalling van alles wat met outdoor sports te maken kan hebben.
Aan de verzameling 'koopjes' wordt nog meer toegevoegd als we ook nog naar Belz rijden. Eigenlijk liggen alle malls zo dicht bij elkaar dat het bijna op loopafstand is. Het is alleen iedere keer als we buiten komen zo ontiegelijk heet dat het niet te doen is om meer dan een paar honderd meter te lopen, en dus stappen we steeds weer een bloedhete auto in en slingeren de airco aan waardoor het met een paar minuten weer dragelijk wordt.
In Belz vinden we nog de Character Warehouse waar allemaal spulletjes van Disney worden aangeboden. Het assortiment valt nogal tegen en de aanbiedingen ook dus hier slagen we helaas niet vandaag. Er zouden nog meer van dit soort winkels in malls moeten zijn maar vandaag hebben we nog geen andere gezien.
Op de terugweg ook maar even inkopen gedaan voor de komende dagen. De flessen frisdrank, melk en water zijn enorm maar dat komt hier wel goed uit want je moet echt zorgen flink door te blijven drinken. Verder vinden we natuurlijk donuts, oreo's, een heleboel ontbijtrommel en lifesavers. Deze snoepjes heb ik in Nederland nog steeds niet gezien, dus daarvan gaan wel wat rolletjes mee naar huis.
Dit is dan de opbrengst van een dagje stevig doorwinkelen. 4 t-shirts, 3 setjes, 3 korte broeken, 2 zonnebrillen, 2 setjes oorbellen, een petje, een setje Disney speelkaarten, stickers en een license plate van Florida.