Reisschema
 Dag 1: Heenreis
 Dag 2: Shopping!
 Dag 3: Animal Kingdom
 Dag 4: Blizzard Beach
 Dag 5: Universal Studios
 Dag 6: Geen plannen
 Dag 7: MGM Studios
 Dag 8: Universal Studios
 Dag 9: Busch Gardens
 Dag 10: Geen plannen
 Dag 11: Magic Kingdom
 Dag 12: Sea World
 Dag 13: Key West
 Dag 14: Key West
 Dag 15: Magic Kingdom
 Dag 16: Epcot
 Dag 17: Cypress Gardens
 Dag 18: Islands of Adventure
 Dag 19: Cypress Gardens
 Dag 20: Terugreis
 
Dag 20: Terugreis (nu echt)
We mogen uitchecken om 1 uur, een uurtje later dan normaal. Eerst even gebruik maken nog van het ontbijtbuffet van het hotel. We hebben bonnetjes :o) Deze keer hebben we de juiste shuttle en zo komen we dan rond half twee weer op het vliegveld aan. Bekende gezichten want degenen die ons gisteren hebben geholpen staan er ook weer. Mede daardoor gaat het inchecken erg vlot. Ook gaat het met de koffers handiger dan op de heenweg. Ze gaan door de scanner en dan zijn ze ook weg.
Zelf gaan we met een monorail naar de terminal en dan is het weer wachten. Even bij Starbucks de laatste dollars uitgeven aan koffie. De vlucht is zonder vertraging en zo stappen we om half 5 aan boord van Prins Floris. Economy is toch wel een stukje krapper dan Star Class maarja, de terugweg is maar 8 uur vliegen. De route is ook anders want we gaan eerst helemaal langs de kust naar Halifax (Canada) voordat we de grote plas oversteken. De film The Wedding Date is wel aardig.
De vlucht loopt verder zonder bijzonderheden en via trein en bus komen we netjes weer thuis. Wel met een flinke jetlag want de nacht is kort en slapeloos geweest en bij aankomst is het vroeg in de ochtend.

Thuis zijn de poezen blij ons weer te zien. Het zit er weer op.