Reisschema
 Dag 1: Heenreis
 Dag 2: Shopping!
 Dag 3: Animal Kingdom
 Dag 4: Blizzard Beach
 Dag 5: Universal Studios
 Dag 6: Geen plannen
 Dag 7: MGM Studios
 Dag 8: Universal Studios
 Dag 9: Busch Gardens
 Dag 10: Geen plannen
 Dag 11: Magic Kingdom
 Dag 12: Sea World
 Dag 13: Key West
 Dag 14: Key West
 Dag 15: Magic Kingdom
 Dag 16: Epcot
 Dag 17: Cypress Gardens
 Dag 18: Islands of Adventure
 Dag 19: Cypress Gardens
 Dag 20: Terugreis
 
Dag 6: Wasdag
Vandaag staat gepland als een rustdag en het is inderdaad een erg rustige dag. De schoonmaakster sturen we weer naar huis en ontbijten op het gemakkie in de hotelkamer. Het gaat erg hard met het gebruik van kleren dus is het alweer tijd om van de wasserette gebruik te gaan maken. De wasserette draait op muntjes en een muntje kost een kwartje. Vier muntjes voor de zeep, zes muntjes voor een wasmachine en nog eens zes muntjes voor drie kwartier drogen. Een kind kan de was doen :o)
Stephanie heeft plotseling dringend nieuwe schoenen nodig, big spender als ze is. We gaan dus een middagje een flea market bezoeken. Het lijkt hier sterk op de zwarte markt van Beverwijk, allemaal prullen waar je niet op zit te wachten, alle stalletjes verkopen ongeveer hetzelfde en het is nauwelijks goedkoper dan de normale outlet winkels. Wel leuk om eens te bekijken maar bij de derde hal hebben we alles wel zo'n beetje gezien. Behalve schoenen dan.
Behalve flea markets staan er ook veel gift shops langs de West Irlo Bronson Memorial, de straat waaraan ook ons hotel ligt. De ene shop ziet er nog fraaier uit dan de andere maar ook hier geldt weer een beetje dat ze allemaal hetzelfde verkopen. Veel 'made in China' plastic spul waar 'Florida' of 'Orlando' op staat. Voor de echte leuke spullen zullen we toch weer naar een mall in Orlando zelf moeten. En voor schoenen ook waarschijnlijk.
Shoppen maakt best hongerig en we hebben de hele 6 dagen nog geen Mc Donalds bezocht, dus het mag. Een zak hamburgers to go, want we moeten de was ook nog uit de droger redden.

Het begint intussen ook weer lekker te waaien en ook breekt het onweer goed door. Een regenbuitje maakt het noodweer compleet.
Overal rond Orlando worden folders en coupons rondgestrooid. De meeste kortingen stellen niet veel voor maar voor het eten 's avonds lopen we het couponnenboekje nog eens door voor een aardig steakhouse. Het gaat Black Angus worden, een paar honderd meter de straat af en 15% korting. Black Angus blijkt een gigantische ruimte te zijn in western style, en goed populair want we moeten, ondanks de 100 tafeltjes, wachten. Aan de bar wacht het het beste.

Het eten is voortreffelijk en voor een nette prijs. Met 15% eraf en er weer bij (er moet tenslotte ook tip gegeven worden) zitten we voor $75 allemaal propvol. Morgen maar weer een Disney park bezoeken om het er weer af te lopen.